• Zhvillim Aplikacione Web & e-Commerce me 50% Zbritje. Kontakto Tani

  Me partneritet afatgjatë me ne ju mund të zhvilloni Aplikacionet tuaja me zbritje të madhe & mirembajtje falas. Edhe nese e keni faqen e pare online ose keni nje faqe ekzistuese qe ka nevoje per rimodelim,ne ju sigurojme zgjidhje sipas kerkesave tuaja dhe konkurrente ne cmim.Te gjitha website-t tona jane zhvilluar me porosi dhe mund te dizenjohen per tu pershtatur ekzaktesisht kerkesave tuaja.

  slide
 • Sistemi i Informacionit
  suporton te gjithe permiresimin e punes se plote te shkolles

  Sepse ndërhyrjet më të mira janë ato të hershmet, sepse veprimi më i mirë etiketohet, dhe sepse vendimet më të mira janë ato të informuara…celesi eshte infromacioni real ne kohen reale.

  Kjo është e gjitha ajowww.nxenesi.com qe ndodh ne klase. Ketu mbledh dhe ndan informacionin qe ju duhet per te ndihmuar nxenesit, mesuesit, dhe shkollen në tërësi per të arritur më shumë, kur ndodhi,si ndodhi – dhe konvertohet ne nje burim te menaxhueshem, dhe praktik.

  slide
 • Ne po krijojme harten
  e Shqiperise.

  Ne kemi prodhuar te Dhenat Hapesinore te Shqiperise si Ndertesa, Rruge, Adresa, Pika Interesi etj si ceshtjen kryesore per zhvillimin e te gjithe Aplikacioneve GIS. Ne kemi produkte GIS per qeverine lokale duke perfshire menaxhimi i lejeve, planifikimi i përdorimit të tokës, planifikimi gjelbërimi dhe vegjetacionit, dritat publike, shërbime te vogla dhe shume te tjera.

  slide
 • icon

  Zhvillim Web

 • icon

  School Information System

 • icon

  Sistemi i Informacionit Gjeografik

Eksperience unike me Sherbimet tona

 • icon

  Konsultime

  Modeli yne i konsultimit per zhvillim software pranon se cdo biznes ka kerkesat e veta specifike.
 • icon

  Hostim ne Cloud

  Cloud computing lejon organizatat fillestare te punojne ne menyren me efikase te mundshme.Perfito nga fuqia e tij per biznesin tuaj.
 • icon

  SaaS

  SaaS -Modeli Software as a Service ne te cilin software-i dhe te dhenat e lidhura me te jane te hostuara ne cloud dhe te aksesueshme nga perdoruesit duke perdorur nje klient nepermjet shfletuesit ne rrjet.

Fillo sot me Sherbimin tone Softwares as a Services!

 • 1 muaj falas |
 • Nuk nevojitet karte krediti |
 • Konsulta falas & Optimizim i Software
Kontakt